Péteri

 A Pénzügyminisztérium által kiírt "Mikro-, kis és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén" című pályázaton elnyert 23,15 millió forint vissza nem térítendő támogatás hozzájárul a versenyképesség javításához. 

A projekt megvalósítása során elsősorban épületgépészeti fejlesztések valósult meg, ezeknek köszönhetően csökkent a meglévő épület energia-felhasználása, és így a környezetterhelése is. A fejlesztés során egy alulhasznosított ingatlan újrahasznosítása valósult meg. Az épület felújítása és a fűtéskorszerűsítés gondoskodik arról, hogy a téli hónapokban alacsonyabb legyen az üzem káros anyag, különösen a CO2 kibocsátása. Korszerű szigetelt, műanyag nyílászárókkal kombinálva a telephely komplex energetikai racionalizációjára kerül sor. A projekt 2019. május 29-én zárult le, a használatba vétel megtörtént.

A folyamatosan növekvő vállalkozás a fejlesztésnek köszönhetően új foglalkoztatottakkal bővült. A pályázatban tett 10 fős növekedés folyamatban van. Az üzemet a későbbiekben saját vagy lehetőség szerint pályázati forrásból tovább kívánjuk fejleszteni.

A „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephelyfeltételeinek javítása Pest megye területén” pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások működési helyszínéül szolgáló telephelyek infrastruktúra fejlesztésével a vállalkozások üzleti környezetének javítása. A pályázat keretében lehetővé válik a Pest megye területén székhellyel rendelkező vállalkozások meglévő telephelyeinek átalakítása, modernizációja és bővítése, illetve a nem megfelelő telephelyek kiváltása új telephely, vagy új épület építésével. A megvalósított beruházás által csökkeni fog az alacsony versenyképességű, korszerűtlen infrastruktúrával rendelkező KKV-k száma. A támogatás mértéke minimum 20 millió Ft, maximum 100 millió Ft. A támogatása intenzitása a KKV-k méretétől függ, 10-55% közötti.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.