20190306 172834small small

Kislőd Község Önkormányzata Energiahatékony Önkormányzat címet nyert el a Virtuális Erőmű Program 2019-es, X. Jubileumi Díjátadó Gáláján. Áder János köztársasági elnök fővédnökségével és Dr. Szili Katalin miniszterelnöki megbízott védnökségével jelzett programra március 6-án a Parlamentben került sor.  A képen Somogyi Anna, Kislőd község polgármestere.

Energiahatékony Önkormányzat díjban azok az önkormányzatok részesülhetnek, amelyek a kész terveken és benyújtott pályázatokon túl megvalósított és lezárt energetikai beruházásokkal, így mérhető megtakarításokkal vagy mérhető megújuló energiatermeléssel rendelkeznek.

Jelenleg megvalósítás alatt áll Kislődön a TOP-3.2.1-16 pályázaton támogatásban részesült „Rőthy Mihály Német Nemzetiségi Általános Iskola energetikai korszerűsítése” című projekt, mely fejlesztés az épület hőszigetelését, nyílászárócserét, gépészeti rendszer korszerűsítését és megújuló energiaforrást hasznosító rendszer telepítését tartalmazza. A projekt abszolút csökkenti az épület károsanyag kibocsátását, évente 49,75 t CO2 egyenérték lesz üvegházhatású gázok éves csökkenése. A tetőre telepített 5,13 kW-os napelemes rendszer gondoskodik az épület villamos energiaigényéről. A fejlesztést követően az épület, CC kategóriájú lesz és a fajlagos energiafogyasztása 100,8 Kwh/m2 lesz a jelenlegi 341 Kwh/m2 helyett.

20190306 172822


Konzorciumi partnerként az önkormányzat részt vesz a Kislődi Római Katolikus Plébánia VP6-7.2.1-7.4.1.1-16 „Településkép, közösségi tér fejlesztése” pályázathoz kapcsolódó projektjében, a templomfelújítás mellett az önkormányzat gondoskodik egy napelemes rendszer elhelyezéséről a templomkertben, mely a templom világításának és padfűtésének energiaigényét fogja ellátni megújuló energiaforrásból.

Az NLC Tanácsadói Csoport Kft. büszke rá, hogy részt vehet a beruházások létrejöttében az elmúlt évek VP és TOP pályázatainak koordinálása révén.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.