village house folk architect farm preview

"Közösségszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés és közösségszervező bértámogatása" címmel jelent meg az idei év második pályázati felhívása a Magyar Falu Program keretében. Támogatási kérelmet önkormányzatok nyújthatnak be eszközbeszerzésre és bértámogatásra a közösségszervező vonatkozásában. 

A felhívásra pályázatot nyújthatnak be:

 • Helyi önkormányzati költségvetési irányító és költségvetési szervek (GFO 321) esetén: azok a települések, ahol az állandó lakosságszám 5000 fő, és ez alatti, a 2020. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.
 • Helyi önkormányzatok társulása (GFO 327) esetén: A székhely-, illetve a tagtelepülés esetében nem kizáró feltétel, hogy az állandó lakosságszám egy tagtelepülésen meghaladja az 5000 főt, ezen esetekben a megvalósítás helyszíne kizárólag az a tagtelepülés lehet, ahol az állandó lakosságszám 5000 fő, és ez alatti, a 2020. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.

A felhívás keretében az alábbi tevékenységek támogathatóak:

Eszközbeszerzés

A közösségszervezéshez (programok megszervezéséhez, lebonyolításához) kapcsolódó eszközbeszerzések az alábbi kivételek figyelembevételével kell megvalósuljon:

 • jelen kiírás keretében az egyszer használatos eszközök, forgóeszközök beszerzése is támogatható, az elszámolható költségek legfeljebb 10%-ig;
 • a következő infokommunikációs eszközök támogatásának felső korlátja legfeljebb 150.000 Ft/db: mobiltelefon, okostelefon, projektor, laptop, táblagép.

Közösségszervező alkalmazásának bértámogatása

 • támogatás igényelhető
  • egy fő napi 8 órában (teljes munkaidős foglalkoztatás), vagy
  • egy fő napi 6 órában, vagy
  • egy vagy két fő napi 4 órában, - akár részmunkaidőben (legalább a teljes munkaidő felét elérő)

az önkormányzat által, a pályázó településen foglalkoztatott közösségszervező bértámogatásának nyújtására (a 2021. évi garantált bérminimum járulékaival növelt összegével);

 • a tevékenység támogatásának igénylésére kizárólag a foglalkoztatni kívánt személy megjelölésével, önéletrajz csatolásával (2. számú melléklet), maximum egy év időtartamra vonatkozóan történhet;
 • amennyiben a közösségszervező részmunkaidőben kerül foglalkoztatásra, a maximálisan igényelhető támogatás összege munkaidő-arányosan kerül meghatározásra;

A Magyar Falu Program keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül.

Eszközbeszerzés esetében a projekt maximálisan igényelhető támogatási összeg 2 millió Ft.

A közösségszervező foglalkoztatásának bértámogatása - esetében, a 2021. évi garantált bérminimum és járulékainak megfelelő összegben, a projekt maximálisan igényelhető támogatási összeg 3 035 340 forint.

A projektre igényelhető maximális támogatási összeg meghatározásakor az egyes tevékenységekre meghatározott maximális támogatási összegek egy projekt keretén belül összeadandók, azaz az eszközbeszerzésre és a közösségszervező foglalkoztatásának bértámogatása tevékenységre is irányuló projekt esetében igényelhető maximális támogatási összeg összesen 5 035 340 forint lehet.

A kiírás keretében a pályázati kategóriák benyújtására 2021. április 16. napja és 2021. május 16. napja között van lehetőség.

A pályázati felhívás itt érhető el.

Regisztráljon most ingyenes előminősítésünkre, melynek keretében hasznos segítséget kaphat egy nyertes pályázat előkészítéséhez!  Ügyfeleinknek biztosítjuk a támogatást szabályozó jogszabályokat, tervezeteket.  Egyszerűen, közérthetően fogjuk tájékoztatni.  Nem szükséges, hogy elvesszen több száz oldalas pályázati kiírásokban és az elsők között értesítjük a pályázati lehetőség megnyílásáról!

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.