playground 439363 960 720

Megjelent a Magyar Falu Program keretében az Óvodai játszóudvar és közterületi játszótér fejlesztése című pályázati felhívás, amely keretében benyújtott projektekre maximum 5 millió forint 100%-os intenzitású támogatás igényelhető. Bővebb információ és ingyenes előminősítésre jelentkezés alább!

A pályázat célja az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú településeken az önkormányzat tulajdonában lévő játszóterek felújítása, építése, az óvodai játszóudvar és kültéri eszközfejlesztés támogatása, ezáltal a vidéki kistelepüléseken élők egészséges testi és lelki fejlődésének segítése.

A pályázat keretében támogatott:
Óvodai játszóudvarhoz kapcsolódó tevékenységcsoport
A) Óvodai játszóudvar kialakítása, felújítása, korszerűsítése (pl. kerékpártároló, babakocsi tároló létesítése, kerítés építése, javítása, zöldterület fejlesztése, ivókút építése, új burkolat kialakítása, kültéri játszóeszköz és berendezés fejlesztése, egyéb fejlesztések;ideértve a kültéri tároló kialakítását, felújítását);
B) A 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet szerinti játszóudvar követelményeknek megfelelő, a kiírás 5. számú mellékletében szereplő eszközök és felszerelések, valamint hulladékgyűjtő és pihenőpad beszerzése.

vagy

Közterületi játszótérhez kapcsolódó tevékenységcsoport
A) Közterületi játszótér kialakítása, felújítása, korszerűsítése (pl. kerékpártároló, kerítés építése, javítása, zöldterület fejlesztése, ivókút építése, új burkolat kialakítása, kültéri játszóeszköz és berendezés fejlesztése);
B) A játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet szerinti követelményeknek megfelelő játszótéri eszközök és felszerelések, valamint hulladékgyűjtő és pihenőpad beszerzése.

Egy pályázat keretében csak egy önállóan támogatható tevékenységcsoportra igényelhető támogatás.

A projektre maximálisan igényelhető támogatási összeg 5 millió forint.

A pályázatok benyújtására 2020. május 20. és 2020. június 19. között van lehetőség.

A pályázati felhívás itt érhető el.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.