orvosi eszköz

Pályázatokat az 5000 főnél kisebb települési önkormányzatok nyújthatnak be 2020. március 25. és 2020. április 24. között. Az igényelhető támogatás összege eszközbeszerzésre maximum 5 millió Ft; praxisközösség megléte, létrehozása esetén orvosonként 3 millió Ft igényelhető. A támogatás intenzitása 100%. 

A kiírás célja az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települések számára orvosi eszközök beszerzésének támogatása működő rendelők esetében.

Pályázatot nyújthatnak be:

  • Helyi önkormányzat (GFO 321) esetén:
    azok a települések, ahol az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti, a 2019. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.
  • Helyi önkormányzatok társulása (GFO 327) esetén:
    azok a társulások, amelyek a fejlesztés helye szerinti tagtelepülésének az állandó lakosság száma 5000 fő, vagy ez alatti a 2019. január 1. napján a Belügyminisztérium által kezelt adatok alapján.

A pályázat kertében a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi, alapellátáshoz kapcsolódó ügyeleti ellátáshoz, illetve a védőnői feladatellátáshoz, továbbá kizárólag belgyógyászati, kardiológiai, pszichiátriai, rehabilitációs és tüdőgyógyászati tevékenység végzéséhez szükséges eszközök, bútorok beszerzésére van lehetőség. Az orvosi eszközök beszerzése során jelentkező szállítási és üzembe helyezési költségek szintén elszámolhatóak.

A kiírás keretében használt eszközök, illetve egyszer használatos eszközök beszerzése nem támogatható!

A maximálisan igényelhető támogatási összeg 3 millió Ft. Amennyiben az egészségügyi alapellátás mellett egyéb szakirányú egészségügyi ellátás végzéséhez szükséges eszközök beszerzése is megtörténik, úgy a maximálisan igényelhető összeg 5 millió Ft. Praxisközösség megléte, létrehozása esetén orvosonként 3 millió Ft igényelhető.

A kiírás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg: 2 milliárd Ft.

A pályázati felhívás itt érhető el

Jelentkezzen ingyenes előminősítésre alább!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.