napelem önkori

A legjobb három uniós energiahatékonysági program egyikének választott, 10 éve működő Virtuális Erőmű Programba hamarosan minden magyar település beléphet. A nyertes pályázók védjegyet és díjat kaphatnak parlamenti díjátadó keretében. A pályázat benyújtási határideje: 2020. február 7. 

Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) elkötelezett a települések fenntarthatósági célú megerősítése mellett.. A Virtuális Erőmű Program a köztársasági elnök által fővédnökölt és az Európai Bizottság által a legjobb három uniós energiahatékonysági kezdeményezés egyikének választott prevenciós szemléletű nemzetközi fenntarthatósági program, melynek együttműködő tagjai többek között az önkormányzati szövetségek (MJVSZ, TÖOSZ, MÖOSZ), is.

Áder János, köztársasági elnök szerint a Program értelmet ad a sok kicsi sokra megy elvének, így másokat is arra ösztönöz, hogy hasonlóan cselekedjenek, illetve a szemléletformálással segítsék a közös célok elérését.

Pályázhatnak azok az önkormányzatok,
- amelyek kész tervekkel és ezekre épülő benyújtott pályázatokkal, így erős elkötelezettséggel rendelkeznek az energia- és klímatudatosság iránt.
- amelyek a kész terveken és benyújtott pályázatokon túl már megvalósított és lezártenergetikai beruházásokkal, így mérhető megtakarításokkal és/vagy megújuló energiatermeléssel rendelkeznek.

Továbbá a VEP az önkormányzatok mellett vállalatok, intézmények, iskolák számára is nyitott.

A pályázók a fenntarthatósági vállalásaikért és eredményeikért elismerésben és díjban részesülnek melyet a köztársasági elnök fővédnöksége mellett a Parlamentben vehetnek át évente kétszer, tavasszal és ősszel.

A pályázati felhívás itt érhető el.  

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.