Garáb village Nógrád County Hungary 02

Lezárultak a Magyar Falu Program pályázati lehetőségei a 2019-es évben. Az ötezer lélekszám alatti települések közel mindegyike pályázott valamilyen helyben fontos fejlesztési elképzelésének megvalósítására. A program keretében a 2020-as évben is új pályázati lehetőségek nyílnak meg az 5000 fő alatti települések előtt, az új évebn a civil szervezetek számára is jelennek majd meg felhívások az önkormányzatok mellett.  

A Magyar Falu Program keretében 2019-ben szinte minden 5000 fő alatti település pályázott, mely következtében számos sikeres projektet valósíthatnak meg a falvak. Többek között támogatást ítéltek meg közel 1000 közösségi tér, többszáz orvosi rendelő és szolgálati lakás, 870 óvoda fejlesztésére, valamint több mint 330 falu- és tanyagondnoki busz beszerzésére.

2020-ban is megjelennek a Magyar Falu program pályázati felhívásai, így az 5000 fő alatti lakosságszámú települések önkormányzatai a jövő évben is nyújthatnak be pályázatot többek között út-és járdafelújításra, eszközbeszerzésre, óvodafejlesztésre vagy közösségi tér felújítására, de újabb támogatási területek is (pl. csapadékvíz elveztés) bekerülnek a programba.  Szintén új elem, hogy várhatóan civil szervezetekkel bővül majd a pályázói kör 2020-tól, számukra a Magyar Közlöny december 19-i száma alapján 5 milliárd forintot különít el a kormány.

Regisztráljon most ingyenes előminősítésünkre, melynek keretében hasznos segítséget kaphat egy nyertes pályázat előkészítéséhez!  Ügyfeleinknek biztosítjuk a támogatást szabályozó jogszabályokat, tervezeteket.  Egyszerűen, közérthetően fogjuk tájékoztatni.  Nem szükséges, hogy elvesszen több száz oldalas pályázati kiírásokban és az elsők között értesítjük a pályázati lehetőség megnyílásáról!

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.