village 1961346 640

A Magyar Falu Program keretében meghirdetett alprogramok fel nem használt forrásai a tartaléklistára került pályázók között kerül kiosztásra, emellett további 3 milliárd forint forrás biztosításával újabb nyerteseket fognak hirdetni többek között az útfelújítás alprogramban. 2020-ban új célterületekkel indul újra a Magyar Falu Program! Bővebb információ és előminősítésre jelentkezés alább!

A Magyar Közlönyben megjelent 1647/2019. (XI. 19.) Korm. határozat alapján még az idén újabb 3 milliárd forintot biztosítanak a Falusi Útalap javára, így a Magyar Falu Program "Önkormányzati tulajdonú utak felújítása" elnevezésű felhíváson támogatási kérelmet benyújtott önkormányzatok közül újabb nyerteseket fognak hirdetni.

A további alprogramokra meghatározott összegek fel nem használt része a 1648/2019. (XI. 19.) Korm.határozat alapján a már elbírálásban részesült, (tartaléklistára került) pályázók által kerül felhasználásra, így újabb beruházások valósulhatnak meg.

Emellett a 1646/2019. (XI. 19.) Korm. határozat alapján hamarosan újabb alprogramot hirdetnek a Magyar Falu Programban - Irány a pálya program elnevezéssel - amely keretében óvodai sportpályák megvalósítására lesz lehetőség támogatási kérelmet benyújtani.

2020-ban újraindul a Magyar Falu Program. Jelentkezés előminősítésre alább!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.