Hollókő Kossuth 75

A Magyar Falu Program keretében újabb pályázatok eredményeit tette közzé a Miniszterelnökség. Az óvodák játszóudvar-, udvar- és eszközfejlesztésére, illetve temetők fejlesztésére összesen 964 győztes pályázat kapott 4,69 milliárd forint támogatást. Bővebb információ és előminősítésre jelentkezés alább!

A kormány az „Óvoda udvar” című alprogram esetén 649 db pályázatot támogat (a nyertes pályázók listája itt érhető el), míg a „Temető fejlesztése” című alprogram keretében 315 nyertest hirdetett (a nyertes pályázók listája itt érhető el). A pályázók mindkét kiírás keretében kimerítették a rendelkezésre álló pályázati keretet.

A nyertes pályázók Ügyfélkapun keresztül kapnak értesítést a döntésről, a Támogatói Okiratok kibocsátása a döntést követő öt napon belül megtörténik. A megítélt támogatási összegek száz százalékának előlegként történő kiutalására november hónapban kerül sor.

A Magyar Falu Program keretében az 5000 lélekszám alatti települések 76 százaléka, azaz 2175 település jutott több mint 45 milliárd forint fejlesztési forráshoz. Négy további pályázat elbírálása még folyamatban van, a települések idén az összes megítélt támogatási forrást megkapják.

2020-ban újraindul a Magyar Falu Program.  Jelentkezés előminősítésre alább!

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.