tractor 1876024 960 720 NLC19 

Új pályázati felhívás jelent meg a Magyar Falu Program keretében, melyben 5000 fő vagy az alatti települések önkormányzatai, vagy önkormányzati társulások nyújthatják be igényeiket új eszközök/munkagépek beszerzésére. A projekt keretében maximálisan igényelhető támogatás összege 15 millió forint, a pályázatok benyújtására 2019. augusztus 21-től van lehetőség.

A program lehetőséget biztosít az 5000 fő, és az alatti állandó lakosságszámú önkormányzatok és önkormányzati társulások számára új eszközök/munkagépek beszerzésére, amelyek hozzájárulnak a belterületi közterületek megfelelő karbantartásához, közparkok, járdák, járda melletti zöldterületek, emlékhelyek fenntartásához, gondozásához.Jelen kiírásra pályázatot nyújthatnak be a helyi önkormányzatok, illetve helyi önkormányzatok társulásai.

Támogatható tevékenység az önkormányzati tulajdonú vagy önkormányzati vagyonkezelésben lévő belterületi utak, közterületek kezelését, karbantartását, rendszeres felújítását biztosító gépek, eszközök beszerzése.

A Magyar Falu Program keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül. A projekt maximális igényelhető támogatási összege 15 millió forint.

Jelen kiírás keretében a pályázatok benyújtására 2019. augusztus 21. és 2019. szeptember 5. között van lehetőség.

Pályázati felhívás

Ingyenes előminősítésre való jelentkezés alább

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.