A balatonfüredi Tagore sétány és a Balaton

A Balatoni Fejlesztési Tanács pályázati kiírása alapján a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet településeinek fejlesztései támogathatóak: a parti sétányok, a települési zöldterületek, a partvédőművek fejlesztése és a felhagyott temetők, kegyeleti parkok rehabilitációja. A támogatási kérelmeket önkormányzatok, vagy a 100%-os tulajdonukban lévő vagyonkezelő, településüzemeltető gazdasági társaságok nyújthatják be. A pályázási időszak 2017. augusztus 7-től 2017. október 2-ig tart.  Bővebb információ és ingyenes előminősítés alább! 

A pályázat célja a BKÜ településeinek területfejlesztési beruházásainak támogatása. Az alábbi fejlesztések valósíthatóak meg a támogatásból:

  • Parti sétányok kialakításának, fejlesztésének támogatása;
  • Települési zöldterületek kialakításának, rehabilitációjának támogatása;
  • Partvédőművek fejlesztésének támogatása;
  • Felhagyott temetők, kegyeleti parkok rehabilitációjának támogatása.

A strandok területén fejlesztés nem támogatható!

A támogatás mértéke:

  • Parti települések (kivéve Aszófő) és az 1.500 főt meghaladó számú állandó lakossal rendelkező nem parti települések részére a projekt elszámolható összköltségének legfeljebb 50%-a;
  • A legfeljebb 1.500 fő állandó lakossal rendelkező nem parti települések és Aszófő részére a projekt elszámolható összköltségének maximum 70%-a.

A támogatás minimum és maximum értéke:

  • minimum 3 millió Ft – maximum 5 millió Ft a legfeljebb 1.500 fő állandó lakossal rendelkező nem parti települések és Aszófő részére;
  • minimum 5 millió Ft – maximum 15 millió Ft a parti települések (kivéve Aszófő) és az 1.500 főt meghaladó számú állandó lakossal rendelkező nem parti települések részére.

A pályázati felhívás itt érhető el!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.