társasház

Megjelent az OTP Bank által meghirdetett Társasházi Pályázat, melynek keretében a lakásszövetkezetek és társasházak vissza nem térítendő támogatásra pályázathatnak. Magyarország lakásszövetkezeteinek és társasházainak nagyjából 50 %-a szorul felújításra, emellett a korszerűtlen épületek nagymértékben növelik a lakások fenntartási költségeit. Az épületek korszerűsítését támogató állami programok nagyobb költségvetésű újításokra irányultak, így a társasházak kisebb munkálatai nem kaptak jelentős szerepet ezekben a támogatásokban. A pályázat célja az ilyen, kisebb költségvetésű, de a lakóközösségek életét  közvetlenül befolyásoló felújítások támogatása. Összesen 9 millió forint kerül kiosztásra 9 nyertes lakóközösség között, továbbá a pályázók indulhatnak az 1 millió forintos Különdíjért. A pályázatok leadási határideje 2016. június 15.

A pályázaton bármely társasház és lakásszövetkezet részt vehet, amely a pályázat benyújtásának időpontjában rendelkezik OTP Bank bankszámlaszerződéssel. Az OTP bankszámlaszerződéssel nem rendelkező társasházak és lakásszövetkezetek a számlanyitási akció keretében most 6 havi számlavezetési díj elengedése mellett nyithatnak új bankszámlát.

Kategóriák

Ezermester: Az „Ezermester” kategória a társasház/lakásszövetkezet üzemeltetésének hatékonyságát támogató pályázatokat foglalja magába.

Biztonság: A kategóriába a társasház/lakásszövetkezet és a lakók biztonságát és védelmét szolgáló fejlesztéseket célzó pályázatok fogadhatóak be.

Közösségépítés: A társasház/lakásszövetkezet minden tagja által igénybe vehető, közös helyiség, közös használatú szabadtéri terület, biciklitároló kialakítása, felújítása, berendezése.

Különdíj – közönségszavazással: A különdíjért az 1 000 000 Ft összeget elérő pályázatok indulhatnak. A zsűri kategóriánként 3 db, helyezésben nem részesült pályázatot jelöl Facebook közönségszavazásra, melyek közül a Különdíjat a szavazás időtartama alatt legtöbb szavazatot/like-ot gyűjtő pályázat nyeri el.

Díjazás

A pályázat a fenti három kategória mindegyikében külön első, második és harmadik helyezettet hirdet (bruttó támogatási összeg):
első díj: 1.500.000 Ft – kategóriánként,
második díj: 1.000.000 Ft – kategóriánként,
harmadik díj: 500.000 Ft – kategóriánként,
különdíj: 1.000.000 Ft – három kategóriából 1 db.

A pályázati feltételekről és jelentkezésről bővebb információ itt található.

Forrás: otpbank.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.