family

Megjelent a TOP 6.2.1 pályázat kitöltőprogramja.  A pályázatot családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztésére írták ki, központi költségvetési szervek, önkormányzatok, egyházak, nonprofit szervezetek, továbbá önkormányzati többségi tulajdonú vállalkozások pályázhatnak. A cél a gyermekjóléti alapellátásokhoz, valamint az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javításának és a szolgáltatások minőségi fejlesztésének megvalósítása. A Kormány a nyertes projekteket 100% vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig, továbbá a támogatás legfeljebb 50%-át, maximum 300 millió forintot előlegként biztosít.

A felhívás a 3 éves kor alatti gyermekek napközbeni elhelyezését és a 3-6 éves gyerekek óvodai elhelyezését támogatja, továbbá lehetőséget biztosít arra is, hogy az intézményes fejlesztéseken túlmenően támogatja a rugalmasabb és egyszerűbb működési feltételekkel létrehozható bölcsődei ellátási formákat, így a családi bölcsődét is, annak érdekében, hogy a helyi igényeken alapuló leghatékonyabb megoldást lehessen kialakítani az adott térségben, illetve a településen.

A felhívásra támogatási kérelmet nyújthat minden megyei jogú város önkormányzata. A támogatási kérelem benyújtására konzorciumi formában is van lehetőség. A konzorciumi formában megvalósítandó projekt esetén Konzorciumvezető kizárólag a támogatást igénylő helyi önkormányzat lehet.

A támogatás vonatkozhat férőhelyek bővítésére, felújítására, új telephely létesítésére, udvarok felújítására, bezárt telephely újranyitására, mozgásfejlesztést segítő helyiségek/terek fejlesztésére, továbbá szolgáltatásokhoz közvetlenül kapcsolódó bútorok, berendezési tárgyak, illetve informatikai eszközök beszerzése is támogatott a programon belül.

Bővebb információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.