A Nemzeti Közművelődési és Közgyűjteményi Intézet kulturális közfoglalkoztatási pályázatot nyújt be 2013. február elején a Belügyminisztériumba. A pályázat célja a települési kulturális feladatellátó szervezetek által végzett közművelődési, közgyűjteményi feladatokhoz, valamint a civil közösségi munkát támogató hálózat kiépítéséhez, megerősítéséhez való segítségnyújtás. A program a hiányzó személyi feltételeket átmenetileg közfoglalkoztatottak bevonásával biztosítja.

A kulturális közfoglalkoztatottak fogadásának valódi előnye abban van, hogy az Intézet a teljes alkalmazási időben folyamatosan gondoskodik munkájuk módszertani segítéséről. Ez a körülmény biztosítja, hogy a programban alkalmazott szakemberek olyan fejlesztési folyamatoknak lesznek kezdeményezői, értő gondozói, amelyek hozzájárulnak a helyi értékek feltárásához, a közösségek megerősödéséhez, a helyi gondok megoldásában való önkéntes részvétel változatos formáinak éltetéséhez. Az így létrejövő értéktöbbletnek a garanciája a partner szervezetek és az Intézet együttműködése.

Kérik, amennyiben intézménye, szervezete szívesen részt venne a program megvalósításában, úgy együttműködő partnerként csatlakozzanak a pályázathoz. Ebben az esetben 2013. február 1-éig töltsék ki a jelentkezési lapot. A programmal és a jelentkezési lap kitöltésével kapcsolatban információ kérhető Hegyesi Judittól. (06-30/566-56-15)

Bővebb információ

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.