A Nemzeti Agrártehetség Program néven pályázatot hirdet az agrár területen tevékenykedő doktoranduszok és fiatal kutatók számára a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ (NAIK). A kiírásra november 15-ig lehet pályázni, fejenként 1,5 millió forint nyerhető el. Díjat három doktorandusz hallgató és három fiatal kutató kaphat. 

Gyuricza Csaba, a NAIK főigazgatója a közleményben fontos feladatnak nevezi a fiatal, tehetséges magyar agrárkutatók  munkásságának felkarolását. Sokan közülük már egy egészen újfajta, 21. századi kutatói szemléletet képviselnek, és ez a frissesség  hosszú távon nélkülözhetetlen erőtartalék Magyarország versenyképes agráriumának megteremtéséhez - mutatott rá a főigazgató. 

A közlemény szerint a pályázaton olyan doktoranduszok indulhatnak, akik agrár-felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, aktívan szerepet vállalnak a hallgatói, oktatói, kutatói életben, és sikeres abszolutóriumot tettek. Pályázhatnak olyan fiatal kutatók is, akik jogviszonyban állnak valamelyik, az Agrárminisztériumhoz (AM) tartozó kutatóintézettel, agrár-felsőoktatási intézménnyel vagy annak valamely kutatóintézetével, és kiemelkedő szakmai, kutatói, oktatói és publikációs tevékenységet tudnak felmutatni. 

A pályázatról bővebb információ itt érhető el.

Forrás: MTI

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.