kisüzem kicsi

2017. március 3-ig lehet benyújtani a támogatási kérelmeket a VP2-6.3.1-16 kódszámú Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése pályázatra. A támogatásra főállású őstermelők és mezőgazdasági tevékenységű egyéni vállalkozók és szociális szövetkezetek pályázhatnak, amennyiben minimum 3000, maximum 6000 STÉ üzemmérettel rendelkeznek. A mezőgazdasági tevékenységek fejlesztésére nyújtott támogatás 15.000 eurónak megfelelő forintösszeg, 100%-os támogatás mellett. A támogatás átalány támogatás, tehát az elnyert támogatás elszámolási kötöttségek nélkül fordítható a gazdaság működtetésére.

Jelentkezés előminősítésre és bővebb információ alább!

A pályázat célja a mezőgazdasági kisüzemek fejlesztését célzó tevékenységek támogatása. A támogatást igénylőnek vállalnia kell, hogy a sikeres pályázat esetén a legfeljebb négy éves időszak elteltével a mezőgazdasági termelő tevékenységből származó üzemmérete meghaladja a 6000 eurót, vagy a mezőgazdasági termelésből és Annex 1 termék feldolgozási tevékenységből származó értékesítés nettó árbevétele meghaladja a 6000 eurót. 

A felhívásra támogatási kérelmet nyújthat be főállású őstermelő, vagy főállású, mezőgazdasági tevékenységet végző egyéni vállalkozó, amennyiben:

  • legalább 3000 STÉ, legfeljebb 6000 STÉ üzemmérettel rendelkezik
  • legalább 2016. január 1 óta a projekt megvalósítási helyszínén volt az életvitelszerű tartózkodási helye. 

Az igényelhető támogatás 15.000 eurónak megfelelő forintösszeg, mely átalány formájában, 2 részletben nyújtható támogatás. 

A támogatási kérelmek benyújtása 2017. március 3-ig lehetséges.

A pályázati felhívás itt érhető el!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.