sheep 5352474 960 720Az agrárminiszter március 30-án a portfolio.hu-nak adott interjújában a 2020 őszi ÁTK pályázatok kapcsán kijelentette, hogy a pályázatok 50 milliárd forintos keretét akár hatszorosára emelhetik, hogy az összes feltételeknek megfelelő pályázatot támogathassák, az eredményhirdetés húsvéttól várható

50 milliárd forint értékben hirdették meg állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázatokat, amelyekre 320 milliárd forint értékben érkeztek be támogatási kérelmek. A felhívás népszerűsége miatt úgy döntöttek, hogy kipótolják a támogatási összeget, és az összes feltételeknek megfelelő pályázatot támogatni fogják, ami akár 300 milliárd forintot is jelenthet. Mivel ehhez hozzájárul a gazdák önrésze, így 600 milliárd forint értékben valósulhatnak meg beruházások az országban. Az állattartó telepek korszerűsítése pályázatok eredményét húsvét környékétől folyamatosan hirdetik ki.

A kormány döntésével megháromszorozódott a vidékfejlesztésre fordítható összeg nagysága, így a hosszabb távú jövőt is meghatározó támogatásokat vagyunk képesek nyújtani a gazdáknak. 45 milliárd forintos keretösszeggel az első új kiírások már áprilisban meg fognak jelenni, köztük először a kisebb állattartók fejlesztéseinek felhívása.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: portfolio.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.