Kerteszet

Várhatóan idén júniusban jelenik meg a Vidékfejlesztési Program keretében a "Kertészeti üzemek megújítása" című pályázati felhívás. A pályázat keretösszege előreláthatólag 50 milliárd Ft lesz.

A pályázatra várhatóan mezőgazdasági termelők, mind önállóan, mind kollektív módon nyújthatnak majd be kérelmet. Feltehetően, ahogy eddig is a támogatást igénylő árbevételének 50%-a mezőgazdasági tevékenységből kell származzon és legalább 6000 euró STÉ üzemmérettel rendelkeznek.

A pályázat keretében várhatóan a követekző tevékenységek lesznek önállóan támogathatóak:

1. célterület: Kertészeti termelőtevékenységet szolgáló növényházak építése, korszerűsítése

2. célterület: Kertészeti termelőtevékenységet szolgáló hűtőházak, hűtőtárolók, zöldség- és burgonyatárolók, valamint a betakarítást követő áruvá készítést szolgáló létesítmények létrehozása, korszerűsítése

Ezenkívűl még valószínűleg önállóan nem, csak valamely főtevékenység mellett támogathatóak az alábbi tevékenységek:

Az 1. célterülethez kapcsolódóan növényházi művelő eszközök beszerzése

Az 1. és 2. célterület alapján megvalósuló fejlesztéshez kapcsolódóan támogathatóak a projekt részeként megvalósítandó infrastruktúra-fejlesztés és/vagy eszközbeszerzés.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege előreláthatólag akár 2 milliárd Ft is lehet. A támogatási intenzitások feltehetőleg a közép-magyarországi régióban az elszámolható összköltség 40%-a, míg a nem közép-magyarországi régióban 50% lehet.

Regisztráljon most ingyenes előminősítésünkre, melynek keretében hasznos segítséget kaphat egy nyertes pályázat előkészítéséhez!  Ügyfeleinknek biztosítjuk a támogatást szabályozó jogszabályokat, tervezeteket.  Egyszerűen, közérthetően fogjuk tájékoztatni.  Nem szükséges, hogy elvesszen több száz oldalas pályázati kiírásokban és az elsők között értesítjük a pályázati lehetőség megnyílásáról!

 

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatja el

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.