corn 65304 960 720

Az ökológiai gazdálkodásba bevont területek növelése és az ágazati szereplők támogatása és megerősítése érdekében, a tavaly év végén meghirdetett új ökológiai gazdálkodást támogató pályázat keretösszegét megháromszorozták.

A hírt Nagy István agrárminiszter jelentette be. Ennek megfelelően a tervezettek szerint, nagyjából 36 milliárd forint értékben minden arra jogosult pályázót készek támogatni.

A pályázat célja a biológiai sokféleség fenntartása és növelése, a természetes önszabályozó folyamatok erősítése, a talaj biológiai állapotának védelme és javítása, a növényvédőszerek szakszerűtlen használatából és a helytelen tápanyag-gazdálkodásból eredő kedvezőtlen környezeti hatások csökkentése, és az élelmiszerbiztonság garantálása. A pályázati felhívás keretében kérelmet az aktív mezőgazdasági termelők nyújthatnak be. A támogatás feltétele az ökológiai gazdálkodás minősítési előírásainak megfelelő gazdálkodás folytatása a kötelezettségvállalás 5 éves időtartama alatt az átállás alatt levő és az átállt területeknél egyaránt.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.