Kertészet

Több ponton módosult a februárban megjelent felhívás, így többek között módosították a támogatási jogosultságára szolgáló igazolás szabályait, valamint megjelent a tájékoztató az e-kérelem benyújtásához is.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent „Kertészet korszerűsítése- üveg- és fóliaházak létesítése, energiahatékonyságának növelése geotermikus energia felhasználásának lehetőségével” című (VP-2-4.1.3.1.-16 kódszámú) felhívás dokumentuma és bizonyos mellékletei (3., 6. 8. és 9. számú melléklet) módosultak.

A 3. számú szakmai melléklet tartalmazza a megvalósítási hely fogalmának kiegészítését, a 6. és 9. számúszakamai mellékletek esetében az előírt üzemméret igazolására új adattartalmmal kibővített dokumentumok szolgálnak. A 8. számú mellékletek az üzleti tervben történt módosításokat tartalmazzák.

Tartalmi módosítás a pályázati dokumentáció szöveges részében a 4.1.1. a) pont esetében a támogatási jogosultsági feltételek igazolásának módjában történt.

A Felhíváshoz kapcsolódó dokumentumok listája is kiegészült: az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv és a hozzá tartozó, CSV fájlokat létrehozó importáló excel fájl elérhető a honlapon.

Bővebben itt

és

itt

Jelentkezzen ingyenes előminősítésünkre itt!

Forrás: www.palyazat.gov.hu, Kép: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.