Sidewalk construction 2

Megjelent a "Kistelepülések járda építésének, felújításának anyagtámogatása" című pályázati felhívás a Magyar Falu Program keretében. A pályázatra 5000 fő alatti települések önkormányzatai nyújthatják be támogatási kérelmüket, 2019. augusztus 12. és augusztus 30. között. Az igényelhető maimális támogatás 5 millió forint, mely a járdafelújításhoz kapcsolódó anyagköltségre fordítható.  Bővebb információ és ingyenes előminősítés alább! 

A pályázati kiírás célja az 5000 fő, és ez alatti állandó lakosságszámú települési önkormányzati tulajdonában lévő járdák építésének, felújításának anyagtámogatása, és ezáltal a vidéki kistelepülések hátrányainak mérséklése, az életminőség javítása.

A pályázat keretében támogatható az új járdák építésének anyagköltsége (pl. térkő, zsaluanyag, stb.), illetve a szilárd burkolatú járda javításához, felújításához szükséges anyagok támogatása a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vagy más szervezet vagyonkezelésében lévő ingatlanokon elhelyezkedő járdákhoz is.

Jelen kiírás keretében a pályázatok benyújtására 2019. augusztus 12. és 2019. augusztus 30. között van lehetőség. A projekt maximálisan igényelhető támogatási összege 5 millió forintmely 100%-os intenzitású vissza nem térítendő támogatás.

A pályázati felhívás itt érhető el!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.