dreamstime 3537164 kicsi kicsi
Áldást, bőséget, jókedvet, erőt és egészséget kívánunk 2016-ra minden Olvasónknak!  
 
Kívánjuk, hogy legyünk közösen sikeresek az Új Évben pályázatok terén is, ehhez igyekezni fogunk hasznos segítséget nyújtani! 
 
2016 a pályázati bőség éve lesz, számtalan kitűnő vissza nem térítendő támogatási lehetőség várható a vállalkozások, önkormányzatok, egyházi és civil szervezetek részére.  Hasonlóképpen, mint 2008-2011 között, aki megfelelően tájékozódik és időben pályázik az 50-60, de akár 100%-os támogatással is megvalósíthatja fejlesztési elképzeléseit!
 
A Pályázati Hírek oldalon a szerkesztőink által kiválasztott, legkeresettebb pályázatok ismeretetői és hírei érhetőek el.  Azon olvasóinknak, akinek fontos, hogy naponta megkapják a legfrissebb pályázati kiírások teljes palettáját és a pályázatok dokumentációit e-mailben, ajánljuk Napi Pályázati Értesítő szolgáltatásunkat.  

Előfizetőink már most tájékoztatást kapnak a tervezetekről, a várható konstrukciókról. Értesüljön a Széchenyi 2020 program pályázati kiírásairól Ön is az elsők között!

A Napi Pályázati Értesítő egyszerűsítve mutatja be a legfontosabb pályázati kiírásokat, elsősorban a "Ki, Mire, Mennyit és Mikor?" kérdésekre ad választ. Természetesen az összefoglalók után elérhetővé tesszük a terjedelmes pályázati útmutatókat is.

Értesüljön a 2016-os Széchenyi 2020 pályázati kiírásokról az elsők között!
 
 
 
 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.