bread 1391996694L65

A GINOP keretében megjelent az élelmiszeripari komplex beruházásokat támogató felhívás, amely vissza nem térítendő támogatást kínál kombinált hiteltermékkel középvállalkozások számára. A pályázat feltételeinek megfelelő projektek 50.000.000 Ft és 750.000.000 Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban, valamint 50.000.001 Ft és 2.000.000.000 Ft közötti kedvezményes kamatozású kölcsönben részesülhetnek. A támogatási kérelmek benyújtására 2017. február 15-től lesz lehetőség, az első értékelési határszakasz március 16.

Ingyenes előminősítési szolgáltatásunkra a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni!

A pályázati felhívásra olyan kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, SZJA hatálya alá tartozó egyéni vállalkozók, egyéni cégek, valamint szövetkezetek adhatják be a támogatási kérelmüket, akik az alábbi feltételeknek együttesen megfelelnek:

a) rendelkeznek legalább egy lezárt, teljes (365 napot jelentő) üzleti évvel, és
b) amelyek esetében a projekt összköltsége nem haladja meg a támogatási kérelem benyújtását megelőző legutolsó lezárt, teljes üzleti év értékesítés nettó árbevétel, egyéni vállalkozók esetén az adóalapba beszámított bevétel kétszeresét.

A támogatást elsősorban az élelmiszeriparhoz kapcsolódó új termelő eszközök és gépek beszerzésére, valamint új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítására lehet fordítani.Ezen kívül támogatható tevékenységnek minősül az infrastrukturális és ingatlan beruházás, a megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, A termeléshez, a vállalatirányításhoz, a belső nyilvántartási-, és a vállalati infokommunikációs rendszerekhez kapcsolódó informatikai eszközök és szoftverek beszerzése.Fordítható a támogatás továbbá még az eszközbeszerzéshez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzésére, valamint szabadalmak és egyéb immateriális javak megszerzésének, érvényesítésének és védelmének költségére és környezetirányítási, vezetési, minőségirányítási, hitelesítési és minősítési rendszerek bevezetésére, tanúsíttatására, hitelesítésére, a termékek környezetvédelmi minősítésére is.

A megvalósítandó projekt vissza nem térítendő támogatásból, kölcsönből és önerőből tevődik össze, amelyek együttesen meghatározzák a projekt elszámolható összköltségét. Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege minimum 50.000.000 forint, maximum 750.000.000 forint. Az igényelhető kölcsön összege minimum 50.000.001 Ft, maximum 2.000.000.000 Ft lehet, és az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét.
A vissza nem térítendő támogatás mértéke maximum a projekt elszámolható költségének 37%-a lehet, a vissza nem térítendő támogatás és a kölcsön együttes mértéke pedig maximum a projekt összes elszámolható költségének 75%-a lehet.

A pályázati felhívás itt érhető el!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.