solar

Júniusban és júliusban még benyújthatóak - a területspecifikus mellékletben rögzítetteknek megfelelően - az Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítésére irányuló TOP-3.2.1 kódszámú pályázatok. A felhívás teljes keretösszegének becsült támogatástartalma 62 513 millió Ft, amely mértéke minden esetben a támogatott projektek támogatási intenzitása alapján kerül odaítélésre.  Ingyenes előminősítési szolgáltatásunkra a cikk alján található űrlapon lehet jelentkezni.

A 2016. márciusában megjelent felhívás értelmében a megyei jogú városok kivételével valamennyi megyei, települési, illetve nemzetiségi önkormányzat pályázhat.

A fejlesztések esetében a cél az önkormányzati tulajdonú épületek energetikai korszerűsítése főként a hőszigetelés korszerűsítése, fosszilis energiahordozó alapú hőtermelő berendezések korszerűsítése, cseréje és/vagy a kapcsolódó fűtési és HMV rendszerek korszerűsítése, napkollektoros vagy napelemes rendszer kiépítése, hőszivattyú rendszerek telepítése, valamint fosszilis- vagy vegyes- (fosszilis és megújuló egyaránt) vagy tisztán megújuló energiaforrásokból táplálkozó helyi közösségi fűtőműre, vagy hulladékhőt hasznosító rendszerre való csatlakozás megteremtése által, melynek révén egyszerre csökken az önkormányzatok energiaköltség-jellegű kiadása, függetlenné válhatnak a fosszilis energiahordozóktól, valamint csökkenhet Magyarország üvegházhatású gázkibocsátása.

A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 100%-a.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás minimum és maximum összege a felhívás területi egységre vonatkozó terület specifikus mellékletében kerül szabályozásra.

A június 6-án módosított felhívás részletei és a kapcsolódó dokumentumok itt érhetőek el.

Forrás: palyazat.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.