palyazatihirek mobilapp fb 1200x628

A Pályázati Hírek mobil applikáció egyedülálló pályázati információs eszköz 2017-ben is!  Pályázóknak, pályázati tanácsadóknak nélkülözhetetlen és hasznos segítség! Március 14-i akciónk kertében ingyen volt letölthető.  A nagy sikerre való tekintettel új akciót hirdetünk, mivel sokan jelezték, hogy nem tudtak élni a lehetőséggel.  Ezúttal jelentős, 50% kedvezményes áron érhető el az alkalmazás 1 napig.

A hivatalos közzététellel egy időben azonnali értesítéseket küldd okostelefonokra, táblagépekre a Széchenyi 2020 pályázatok megjelenéséről, módosításáról vagy azok felfüggesztéséről.  Az alkalmazásban megjelennek és böngészhetőek a Széchenyi 2020 pályázati közlemények, a Pályázati Hírek portál (www.palyazatihirek.eu) vezető hírei, válogatott video hírek, illetve kapcsolódó rádióadások.

A Pályázati Hotline funkcióban lehetőség van ingyenes kérdésfeltevésre a megjelent vagy várható pályázatokkal kapcsolatban.

Pályázati Hírek Pro Androidon és IOS-en is elérhető egyszeri 3.600 Ft-os áron, a mai napon 2017. március 15-én 16:00-tól évfordulós akciónk keretében 2017. március 16 23:59-ig Androidra és IOS rendszerekre 50% kedvezménnyel tölthető le!

 

A Pályázati Hírek Pro egyedülálló előnyei:

- azonnali értesítések a palyazatihirek.eu hírekről

- azonnali értesítések Széchenyi2020 közleményekről (pályázati felhívások, módosítások, felfüggesztések)

Pályázati Hírek Pro - Android - Google Play letöltés itt

Pályázati Hírek Pro - IOS - ITUNES APP store letöltés itt