innovation

12 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetésre került a 2020-1.1.1-KKV START pályázati felhívás 2020. május 29-én az NKFI Alapból. A felhívás célja a mikro- és kisvállalkozások innovációs tevékenységének ösztönzése piacorientált innovációs projektjeik támogatásával.  Bővebb információ és előminősítés alább! 

A Felhívás keretében nem nyújthat be kérelmet az a vállalkozás, amely jelen Felhívás megjelenésének napjáig az NKFI Alap és/vagy GINOP3 és/vagy VEKOP4 forrásainak terhére támogatásban részesült.

A vállalkozások azokra az önállóan megvalósított innovációs projektjeikre kaphatnak támogatást, amelyekben humán erőforrás bevonásával a vállalkozásban innovációs folyamatok elindulása,adaptív innovációs tevékenység, vagyújdonságnak tekinthető és üzletileg hasznosítható prototípus, termék, technológia vagy szolgáltatás kifejlesztése történik.

A támogatható tevékenységek körébe tartoznak az innováció bevezetésére irányuló vagy fejlesztési tevékenységek; emellett megvalósítható eszközbeszerzés, immateriális javak beszerzése, projekt koordinációs tevékenység is.
A Felhívásra kizárólag azok nyújthatnak be támogatási kérelmet, akik a Felhíváshoz kapcsolódóan szakmai támogató véleménnyel rendelkeznek. A szakmai vélemény iránti kérelmek benyújtása 2020. június 19-én 12:00 óráig lehetséges.

Pályázhatnak azok a Magyarországon székhellyel, telephellyel vagy fiókteleppel rendelkező mikro és kisvállalkozások, amelyek

  • 113, 114, 116, 117 vagy 141 GFO kóddal rendelkeznek,
  • kettős könyvvitelt vezetnek,
  • nem tartoznak a KATA hatálya alá,
  • Minimum 2 teljes (365 nap), lezárt üzleti évre vonatkozó jóváhagyott és közzétett beszámolóval rendelkeznek.

A rendelkezésre álló teljes pályázati keretösszeg 12 milliárd forint, a támogatás mértéke maximum 60%. Az igényelhető támogatás összege minimum 10 millió Ft, maximum 20 millió Ft. A pályázat benyújtási határideje 2020. augusztus 24.

A pályázati felhívás itt érhető el. 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.