kutatas kmr

Végre lehet Budapesten és Pest megyében is pályázni az új Széchenyi2020 keretében, most K+F+I-re jelent meg az első felhívás 5 milliárd forint keretösszeggel. A támogatási intenzitás 60-80%-os is lehet, attól függően, hogy kísérleti fejlesztésre vagy ipari kutatásra pályázunk. A igényelhető támogatási összeg minimum 50 millió forint és maximum 500 millió forint között alakulhat. A támogatási kérelmek legkorábban 2016. február 29-től nyújthatóak be.

Valószínűleg napokig lesz nyitva és elérhető ez a pályázat is, hiszen ennek a pályázatnak Pest megyén és Budapesten kívül pályázható 50 milliárd forintos keretösszegű verzióját 1,5 hét alatt felfüggesztették. A pályázati felhívás szinte ugyanaz, mint annál a pályázatnál, amit nemrég bezártak, tehát  nagy árbevételű, nagy K+F múltú tőke erős cégek/konzorciumok hozzák a legtöbb pontot.

A pályázat célja a hazai vállalkozások kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységének növelése olyan hazai kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységek támogatásával, amelyek jelentős szellemi hozzáadott értéket tartalmazó, új, piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák, továbbá ezek prototípusainak kifejlesztését eredményezik.

A minimum 1 lezárt ülteti évvel és a minimum 1 fő foglalkoztatottal rendelkező KKV-k és azok konzorciumai indulhatnak a pályázaton.

Az NLC Tanácsadói Csoport Kft. pályázatírói referenciával rendelkezik, a nemrég felfüggesztett K+F pályázat terén.

A jelentkezők ingyenes előminősítését a lenti regisztráció mentén végezzük, regisztráljon Ön is beruházási tervével!

Forrás: palyazat.gov.hu

 

 

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

 

1

 

 

Add a Startlaphoz 

.