innovatio

Az 50 milliárd forint keretű, projektenként akár 1 milliárd forint vissza nem térintendő forrást igénylő pályázat pár napon belül még január elején felfüggesztésre került. A pályázathoz sok projektgazda azonban a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal szerinti előminősítését nem tudta csatolni a támogatási kérelméhez, a jelzett módosítással erre most egészen a tisztázó kérdésig lehetőség lesz.

Amennyiben a hiánypótlási eljárás keretében a Támogatást igénylő a kutatás-fejlesztési tevékenységek minősítésére, átsorolására és ennek igazolására vonatkozó felhívást kapott, azonban a hiánypótlási határidő lejártáig a jogszabályban megjelölt illetékes Hivatal határozatával nem rendelkezik, de a tevékenységek kutatás-fejlesztési minősítése iránti eljárást megindította, abban az esetben lehetősége lesz tisztázó kérdés keretében csatolni a kiállított határozatot.

A pályázati felhívás szerint, a 2014. évi LXXVI. törvény 36.§ (1) bekezdése alapján a jogszabályban megjelölt illetékes Hivatal kérelemre minősíti a kérelemben megjelölt projektet abból a szempontból, hogy az annak tartalmát képező tevékenységek a 3.§ szerinti kutatás-fejlesztési tevékenységnek tekinthetők-e. A kutatás-fejlesztési minősítés - kérelemre - kiterjed arra is, hogy meghatározza a projekt ipari kutatási és kísérleti fejlesztési tevékenységeinek arányát. 

Tehát a fenti kérelemre kért minősítések benyújtására egészen a projekt tisztázó kérdéséig lesz/lehet lehetősége a pályázónak.

 

Forrás: palyazat.gov.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.