A kiírás célja olyan vállalkozások (beleértve az innovatív beszállítókat) technológiai innovációs tevékenységeinek támogatása, amelyek új vagy jelentősen javított piacképes termékek, szolgáltatások, technológiák kidolgozását, a kapcsolódó termelési/szolgáltatási tevékenység beindítását/bővítését, és a termék/szolgáltatás piaci bevezetését vállalják.

A pályázat keretében igényelhető - maximum 55%-os intenzitású és maximum 500 millió Ft összegű - támogatás elősegíti az innovatív vállalkozások növekedési potenciáljának erősítését, versenyképes termékeik piaci megjelenését a vállalkozások kísérleti fejlesztési tevékenységének, a K+F eredmények hasznosításának, az új, vagy jelentősen javított termék, szolgáltatás, technológia piaci bevezetéséig tartó innovációs tevékenységének támogatásával.
Támogatható tevékenységek
  1. Kísérleti fejlesztés: az alkalmazott (ipari) kutatás eredményének tervekbe foglalása, azaz új vagy továbbfejlesztett termékek, eljárások, szolgáltatások tervezése (ide tartozik a kereskedelmi felhasználásra nem kerülő prototípus elkészítése is), azzal, hogy nem minősül kísérleti fejlesztésnek a termékeken, termelési eljárásokban, folyamatokban, létező szolgáltatásokon végzett rutinszerű változtatás, még ha az az adott termék, eljárás, folyamat vagy szolgáltatás fejlődését is eredményezi, de termékek, eljárások és szolgáltatások kísérleti gyártása és tesztelése szintén ebbe a körbe tartozik, amennyiben azokat nem lehet felhasználni vagy átalakítani ipari vagy kereskedelmi alkalmazás vagy hasznosítás céljából.
  2. Eszközbeszerzés
  3. Infrastrukturális és ingatlan beruházás
  4. Marketing: azon tevékenységek összessége, amelyek a gazdasági társaság által létrehozott új vagy továbbfejlesztett termék (beleértve alkatrészt és/vagy részegységet), szolgáltatás, technológia piacon történő megjelenését szolgálják. Kizárólag a termék (beleértve az alkatrészt és/vagy részegységet), szolgáltatás, technológia fejlesztéséig tartó marketing tevékenység támogatható.

Benyújtási határidő
A pályázatok benyújtása 2011. április 25-ig, vagy a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig lehetséges.

Pályázati dokumentáció

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.