A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által meghirdetett pályázat célja a Magyar Köztársaság és a Francia Köztársaság közötti kormányközi tudományos és technológiai együttműködés keretében kutatás-fejlesztési projektek kutatócseréjének támogatása. A támogatás nyílt pályázati rendszerben, a magyar-francia kormányközi TéT együttműködési program keretében történik.

Támogatást kaphatnak költségvetési körbe tartozó szervezetek (kutatóintézetek, oktatási intézmények stb.), jogi személyiségű és jogi személyiség nélküli gazdasági társaságok, szövetkezetek, jogi személyiségű nonprofit szervezetek, akik a természet-, az orvos-, a mezőgazdasági és a műszaki tudományok területén tervezik az együttműködést.

A támogatás futamideje 24 hónap. A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás, mértéke a tervezett költségek 100%-a lehet. A teljes támogatás keretösszege 40 millió Ft / év. A támogatás maximális összege 5 millió Ft / projekt.

Pályázat keretében elszámolható költségek:
  1. külföldi beutazó kutatónak járó napi, illetve havi juttatás költsége, így különösen külföldi beutazó kutatónak járó napidíj költsége,
  2. magyar kiutazó kutatónak járó utazási, beteg- és balesetbiztosítási költségei,
  3. Magyarországon, illetve külföldön, a projekttel összefüggő TéT rendezvények költségei.
A pályázatokat legkésőbb 2010. április 30-i feladási határidővel lehet benyújtani.


Pályázati felhívás

Forrás: NKTH

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.