concert crowd

A kormány pályázatot hirdet, hogy a rendezvénytechnikusok közül minél többen maradhassanak a szakmájukban - jelentette ki a kormányszóvivő a közösségi oldalán vasárnap közzétett Kormányinfó Plusz tájékoztató videóban. 

Szentkirályi Alexandra hangsúlyozta a koronavírus-járvány több ágazatot súlyosan érintett, így a könnyűzenei és a rendezvényszakmát is. Ezért kifejezetten a rendezvénytechnikusoknak jelent meg az a 450 millió forint keretösszegű pályázat, amelyre október 15-éig lehet jelentkezni, és részletei már elérhetőek a Nemzeti Művelődési Intézet honlapján - tudatta.

A Nemzeti Művelődési Intézet és a Petőfi Irodalmi Múzeum cége, a Petőfi Irodalmi Ügynökség Nonprofit Kft. (PIÜ) mint a fenti Kormányhatározat alapján támogatás nyújtására jogosult szervezetek a könnyűzenei ipar, a kulturális és közművelődési programok egyéb szereplőinek, a hang-, fény- és színpadtechnikusoknak, valamint a roadok, stagehand-ek, gépkocsivezető vállalkozók, cégek támogatását indítja el előjelentkezési lap benyújtásával.

A támogatás célja, hogy a technikai partnerek a pandémiás időszak elmúltával is segíteni tudják rendezvények, koncertek megvalósulását és aktív, háttértámogató szereplői maradhassanak a helyi kulturális életnek.

A támogatás igénybevételének elengedhetetlen feltétele az előjelentkezés.

Az előjelentkezés határideje 2020. október 15. 24:00 óra.

Bővebb információ itt érhető el.

Forrás: mti.hu

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.