Megalakultak a nemzeti zsűrik a május 31-én záródó páneurópai pályázat értékelésére. A pályázatra 17–35 éves fiatal újságírók nevezhetnek 35 európai országból. A pályázat keretében a nyomtatott és online sajtó újságírói, valamint rádiósok fogalmazhatják meg és tehetik közzé az Európai Unióval és az EU bővítésével kapcsolatos gondolataikat.

A jelentkezési határidőig már csak két hét van hátra. Minden fiatal európai újságírónak itt a remek lehetőség arra, hogy az EU bővítésével kapcsolatos cikkével pályázzon és közzétegye a jövő Európájáról alkotott elképzeléseit.

Magyarországon Réti Pál, a HVG főszerkesztője és egyben a zsűri elnöke, György Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője, a Sláger Rádió egykori ügyvezetője, Seres Gerda, az Info Rádió munkatársa, Beke Dániel a DUE Külügyi Bizottságának vezetője, a Rádió Café munkatársa, valamint Kempf Zita a Crossroad Magazin szerkesztője és a tavalyi Európai Fiatal Újságíró Díj nyertese értékeli a beadott pályaműveket.

A 2009-es Európai Fiatal Újságíró Díj pályázat nemzeti nyertesei 2009. augusztus 29. és szeptember 2. között egy kulturális és történelmi vonatkozású utazáson vesznek részt, Németország fővárosában, Berlinben.

Pályázni a www.EUjournalist-award.eu weboldalon lehet.

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.