Erasmuslogo

Pályázatíró szemináriumokat és pályázat-előkészítő rendezvényeket tart novemberben a Tempus  Közalapítvány. Veszprémben, Debrecenben és Budapesten várják az Erasmus+ program köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási lehetőségei iránt érdeklődőket.

Az Erasmus+ program az oktatás minden szintjén kínál nemzetközi együttműködési lehetőségeket. 

Így a diákok mellett pedagógusok, oktatók, intézményi munkatársak és oktatási szakértők is szerezhetnek nemzetközi tapasztalatokat, amennyiben intézményük támogatást nyer.

A programban különböző intézmények és szervezetek együttműködésére is van mód, pl. több ország óvodái, iskolái dolgozhatnak egy-egy közös projekten, megvalósulhatnak módszertani vagy tananyagfejlesztések, illetve diákok külföldi szakmai gyakorlata is támogatható.

A köznevelési, szakképzési és felnőttoktatási területen megvalósuló pályázatokra 2016-ban 13 millió euró fordítható Magyarországon.

A sikeres pályázáshoz szeretnének minden információt megadni a programot koordináló Tempus Közalapítvány munkatársai, ezért novemberben tájékoztató napokat szerveznek Veszprémben, Debrecenben és Budapesten. Jelentkezni a következő linken lehet: http://tka.hu/hir/4173/erasmus- tajekoztato-napok

További információ: www.erasmusplusz.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.