A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége Fehéren::Feketén – Felelősen a cigány-magyar együttélésről címmel fotópályázatot hirdet. A kiírásra társadalomábrázolás, szociofotó témakörben várjuk a pályamunkákat, melyek a címre reflektálva a Kárpát-medencében élő cigányság és magyarság mindennapjait mutatják be. Pályázni csak 2012. január 1. és 2013. március 10. között készített képekkel lehet. Olyan képsorozat esetében, amely több éven keresztül készült, nincs időkorlátozás, de legalább egy eleme készítési időpontjának a megadott időintervallumba kell esnie. A pályázat mindenki számára nyitott, külhoni alkotók jelentkezését is várják.

A pályázaton való részvételi díj: 2000,- Ft.

A díjat legkésőbb 2013. március 17-ig, a nevezési határidő végéig kérjük befizetni a MAKÚSZ (11711034-20812700) OTP bankszámlájára.

A pályázaton manipulált alkotások nem vehetnek részt. Manipuláció alatt értendő a kép tartalmi elemeinek utólagos eltávolítása vagy hozzáadása. Nem számítanak manipulációnak az olyan fotográfiai korrekciók, mint a színek, tónusok és a fényerő beállítása, valamint a felvételkor keletkezett technikai hibák eltávolítása.

Feltölteni legalább 8 megapixel felbontású képet kell, de nem lehet több 16 megapixelnél. A képek hosszabbik oldala nem haladhatja meg a 4000 pixelt. A rendszer kizárólag "jpg" vagy "jpeg" kiterjesztést fogad el. A fájlméret nem haladhatja meg a 3 Mbyte-ot. A cím legfeljebb 100 leütést, a képaláírás 300 leütést tartalmazhat. A kép, cím és képaláírás nem tartalmazhat utalást a szerző kilétére, médiumra, ügynökségre.

DÍJAK

I. díj: 700.000,- Ft.
II. díj: 500.000,- Ft.
III. díj: 300.000,- Ft.
+ közönségdíj (a honlapon legtöbb szavazatot elért alkotásnak, a díjak összege bruttóban értendő)

KONFERENCIA

A MAKÚSZ, a Századvég Alapítvány és a Mathias Corvinus Collegium együttműködésével Fehéren::Feketén – Felelősen a cigány-magyar együttélésről címmel 2013. április 12-én konferenciát tart Budapesten. Ennek keretében tartják a fotópályázat eredményhirdetését és a pályaművekből összeállított kiállítás megnyitóját.

 

 

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.