A program a 2012-2013-es költségvetési évre vonatkozó Magyarországon és Közép-Kelet Európában megvalósuló projektek/programok megvalósításához ad anyagi támogatást. Pályázatunkra olyan nem profitorientált projektekkel/programokkal lehet jelentkezni, melyek az adott országban hozzájárulnak a japán kultúra népszerűsítéséhez.  A projektek célterületei akár a művészetek (pl. kiállítás, előadóművészetek, filmbemutatók), bölcsészettudományok, társadalomtudományok, akár a japanisztika vagy japán nyelvoktatás teréről érkezhetnek (pl. előadás, konferencia, tudományos kutatómunka).

A maximálisan adható támogatás 1.000 Euró, az egyes projektek nagyságától és súlyától függően. A támogatás átlagos összege 500 Euró. A támogatás mértéke nem haladhatja meg a projekt költségvetésének a felét. Csak meghatározott tételekre, úgymint utazási költség, tiszteletdíj, terembérlet, nyomtatási és média költségekre stb. Nem adható támogatás előzetes kutatási és fejlesztési projektekre. Kérjük lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal a támogatás céljának kiválasztásával kapcsolatban.

Beadási határidő: a projektet megelőző második hónap első napja.

A pályázati adatlappal egyidőben teljes előzetes költségvetést is mellékelni kell, valamint információt a pályázó szervezetről. A benyújtandó pályázattal kapcsolatban, még a pályázat leadását megelőzően kérjük feltétlenül lépjen kapcsolatba a projekt szakterületéért felelős munkatársal.

Bővebb információ

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.