A csütörtökön nyíló és vasárnapig tartó XVII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra a Millenáris Parkba  25 országból érkeznek alkotók és kiállítók, a magyar nyelvű irodalmat 450 szerző képviseli. Összesen 42 kiállító, 50 ezer kötet és közel 400 program közül választhatnak a látogatók.

Közkívánatra a szervezők az idén meghosszabbították a nyitva tartást: szombaton este nyolcig, a többi nap hét óráig lehet böngészni a könyvek között. A 600 forintos belépőjegy ára teljesen levásárolható a standoknál.

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM) a napokban pályázatot hirdetett a kedvezményes kamatozású könyvszakmai hitelprogram keretében forgóeszközhitel felvételével kapcsolatos kamattámogatás elnyerésére a könyves vállalkozásoknak.

Idén a pályázati keret 45 millió forint. Az igényelhető hitel 4-60 millió forint, a futamidő hat hónap, maximálisan 2011. május 30-áig tarthat. A támogatás nem használható fel a lektűrrel, szórakoztató irodalommal és a hivatalos tankönyvlistán szereplő művekkel kapcsolatos költségek elszámolására. A pályázati határidő május 17.

Forrás: napi.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.