Idén immár 3. alkalommal rendezi meg a Syngenta globális fotópályázatát, amelyen amatőr és profi fotósok jelentkezését várják a világ bármelyik részéről.

A fenntartható mezőgazdaság mellett elkötelezett Syngenta a fotópályázattal a növények sokszínűségére szeretné felhívni az emberek figyelmét, amelyre ha nem vigyázunk kellőképpen, akkor eredeti szépségében hamarosan már csak fényképeken lesz látható. A pályázat  idei témáját  a vállalat közelgő 10. születésnapja ihlette: „A növényben rejlő lehetőségek valósággá válnak”.

„Ebben az üzletágban a növények forma gazdagsága, sokfélesége mind mezőgazdasági, mind pedig üzleti szempontból központi jelentőségű, és a fotózás egy olyan ideális közvetítő eszköz, amellyel ezt a sokszínűséget kiválóan meg lehet ragadni.” – mondta el Timár András marketing igazgató a pályázat kapcsán.

A pályázatok benyújtásának határideje 2010. június 20. A nyerteseket egy külsős és belsős szakemberekből álló zsűri választja ki, amelynek tagja többek között a neves fényképész, Marcus Lyon és a Syngenta vezérigazgatója, Mike Mack. A legkiemelkedőbb fotókat – három nyertes lesz a Syngentán belüli pályázók és három a külsős pályázók közül – Canon felszerelésekre váltható utalványokkal díjazzák.

A korábbi évek során két magyar pályázót is díjaztak. Az egyik közülük Máté Endre, aki már 7 éve dolgozik a cégnél és „Földünk megóvása” kategóriában beadott fotója nyerte el a zsűri tetszését.
„A fotózás iránti szenvedélyemet a Syngentánál fedeztem fel, ahol mint kísérleti csoportvezető dolgozom a kutatási és fejlesztési részlegen. Munkámból kifolyólag rengeteg fotót készítek; célom, hogy képeimmel mindazt a tapasztalatot és tudást átadjam kollégáimnak és a termelőknek, amelyet mindennapi munkám során gyűjtök össze.” – mondta el Endre a díj kapcsán.

További információkért látogassanak el a www.syngenta.hu vagy a www.syngentaphoto.com oldalra.

Kapcsolattartó:
Környei Ágnes
WELL PR Ügynökség
1126 Budapest, Orbánhegyi út 50. │ T: +36 (1) 350-7390 / 120
M: +36 (30) 9-714-535 │ F: +36 (1) 350-7393

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.