könyvtár

Március 31-ig lehet pályázni a TINTA Könyvkiadó pályázatára, ami a könyvtárak bővítését célozza meg a magyar nyelv új kézikönyvei, illetve korszerű szótárak ellátásával. Egy oktatási intézmény minimum 20 000, de akár 200 000 forint összegre is pályázhat. 

A TINTA Könyvkiadó vállalja, hogy a pályázók által megpályázott könyvek teljes árának felét a 3,5 millió forintos keretösszeg kiemrüléséig támogatja.

A pályázat indokoltsága az, hogy sok könyvtár elavult, régi szótárakkal rendelkezik, ami nem tükrözi a nyelvünk változásait, így ennek tekintetében érezte a Könyvkiadó a pályázat kiírásának szükségességét.

Pályázni lehet minden könyvtárnak, alsó-,közép-, és felsőfokú tanintézetnek, az intézet alapítványának, illetve fenntartójának 39, a pályázatba bevont szótárra és kézikönyvre, amit 50%-os pályázati áron szerezhetnek be.

A pályázható könyvek közé tartozik többek között a Magyar értelmező alapszótár diákoknak; Szólások, közmondások eredete; Nagy Magyar tájszótár vagy a Magyar ellentétszótár is. A pályázat csak abban az esetben érvényes, ha a megpályázott könyvek pályázati ára eléri a 20.000 Ft-ot.

Pályázni 2020. február 3-tól 2020. március 13-ig lehet.

A felhívás, amely tartalmazza a teljes listát a pályázható könyvekről és szótárakról itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.