16490051576 d463887d81

Az EFOP-3.2.5-17-00053 számú, Reál-Tudás-Feltöltés500 c. pályázatának keretében meghirdetésre kerül a „TudásFeltöltés” tudomány-medializációs vetélkedő 2. fordulója; három fős diákcsapatok (10-19 évesek) számára.

A második forduló 2019 tavaszán a pályázatban résztvevő négy evangélikus közoktatási intézményben (Bonyhád, Miskolc, Nyíregyháza, Sopron) tanuló diákok számára meghívással, valamennyi magyarországi közoktatási intézményben tanuló 10-19 éves diák számára nyitottan kerül meghirdetésre. A második fordulóban a vetélkedő az összes magyarországi közintézmény számára nyitott, amelyen az első fordulóban indult filmekkel is lehet nevezni.

A verseny menete:
• Tudományos témájú, bármely szakterülethez, de valamilyen módon a periódusos rendszer elemeihez kapcsolódó, rövid (legfeljebb 5 perces) mozgóképes anyagok (filmek, kommentált felvételek, animációk, rajzfilmek stb.) beküldését várják. A filmeket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják.
• Beállított, forgatókönyv alapján készült vagy spontán (kommentált) felvétel egyaránt beküldhető.
• A filmek rögzítésére kézikamera, mobiltelefon, táblagép egyaránt használható, a montírozáshoz vagy animációkhoz bármilyen program alkalmazható.
• A feltöltendő kisfilmek mérete legfeljebb 150 MB.
• A vetélkedő kapcsolódó közösségi felületén gyűjtött szavazatok („like"-ok) száma alapján a legnagyobb tetszést kapott, illetve a szakértői zsűri által megnevezett filmek kerülnek be a helyszíni döntőbe.
• Az elkészült kisfilmek beküldési időszaka: 2019. február 28-ig.
• Az internetes közönség-szavazás 2019. március 4 és március 17. között zajlik.
• A döntő időpontja: 2019. április 13 Helyszín: a Csodák Palotája.
Inspirálódni lehet a korábbi Tudásfeltöltés vetélkedők filmjeiből: https://www.youtube.com/user/Tudasfeltoltes/videos; https://vimeo.com/tudasfeltoltes

Díjak:
Fődíj: a csapat valamennyi tagja és a felkészítő tanár egy-egy felső kategóriás GoPro Hero 4 Adventure 4K kamerát nyer.
A további helyezettek a Csodák Palotája és más szervezetek által felajánlott nyereményeket kapják.

A verseny további részleteiről és az aktualitásokról a vetélkedő Facebook oldalán (https://www.facebook.com/tudasfeltoltes), Instagram oldal (www.instragram.hu/tudasfeltoltes) folyamatos tájékoztatás olvasható.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.