gyerekek

Már lehet pályázni a 2017-es év tavaszi és nyári Erzsébet-táboraira. A „Tavaszi Igazolt Hiányzás” címmel kiírt, valamint a nyári „ottalvós” és napközi-táborok pályázatai folyamatosan jelennek meg a www.erzsebettaborok.hu oldal PÁLYÁZATOK menüpontjában.

A felhívások egy előzetes regisztrációt követően érhetők el, melyeknek turnusaira jellemzően köznevelési, valamint családsegítő és gyermekvédelmi intézményekből érkező csoportok jelentkezését várja a táborokat megvalósító Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány.

A pályázatok beadásának határideje a „Tavaszi Igazolt Hiányzás” címmel kiírt pályázat esetében 2017. május 2., a nyári „ottalvós” táborok, valamint a Napközi Erzsébet-táborok esetében a vonatkozó pályázati felhívás megjelenéstől számított 30 nap.

A nyertes pályázók a „Tavaszi Igazolt Hiányzás” címmel kiírt pályázat keretében a 2017. május 22. és június 14. közötti időszakban tölthetnek majd három napot a Zánkai Erzsébet-táborban, valamint a Fonyódligeti Erzsébet-táborban megszervezett turnusokban, amelyek tavasszal főként a kiránduló osztályok körében népszerűek.

A legnépszerűbb, nyári „ottalvós” Élménytáborok 2017. június 18. és augusztus 25. között, összesen tíz héten keresztül, hatnapos turnusokban várják majd az ország minden részéből érkező gyerekeket.

A Zánkára és Fonyódligetre érkező iskolások csodálatos környezetben élvezhetik a táborhelyek ingyenes szolgáltatásait; a helyszíneken többek között kalandpark, sárkányhajó, a környező kirándulóhelyek és színes programkínálat biztosítja a tartalmas vakációt. A sikeresen pályázó, 1-11. évfolyamos közösségek tagjai az „ottalvós” táborok esetében jelképes, személyenként és turnusonként 1000 Ft-os; a Napközi Erzsébet-táborokba sikeresen pályázó gyerekcsoportok tagjai pedig ugyancsak jelképes, személyenként és turnusonként 500 Ft-os hozzájárulás befizetésével vakációzhatnak. A Napközi Erzsébet-táborokban hétfőtől péntekig, 8.00 és 16.00 óra között a sport és egészséges életmód, a környezettudatosság, a hagyományőrzés és kézművesség, az önismeret és közösségépítés témájához kapcsolódó színes programok és napi négyszeri étkezés várja a gyerekeket.

Forrás: kormany.hu

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.