fishfarm2

A napokban jelent meg "A halászati termékekre és akvakultúra-termékekre irányuló piaci értékesítési intézkedések támogatása" című MAHOP-5.3.1-2016 kódszámú felhívás, amelynek keretösszege 400 millió forint. A pályázók minimum 1 millió forintot igényelhetnek új piacok felkutatására és a forgalomba hozatali feltételek javítására. A pályázatot a Magyar Halgazdálkodási Operatív Program keretében hirdette meg a Miniszterelnökség. A rendelkezésre álló keretösszeg 400,26 millió forint, melyből várhatóan 10 pályázót támogatnak.

A felhívás a termelői szervezetek és azok társulásai, valamint az ágazatközi szervezetek létrehozásához, új piacok felkutatásához és a forgalomba hozatali feltételek javításához nyújt támogatást. A kiírás forrásai emellett elősegítik a halászati termékek minőségének erősítését, illetve a hozzáadott érték emelését is.

Támogatást igényelhetnek akvakultúrás tevékenységet folytató termelői szervezeteknek, termelői szervezetek társulásainak, vagy ágazatközi szervezeteknek a létrehozásával megbízott, halászati és akvakultúra-termékeket előállító természetes személy vagy jogi személy. Továbbá kérelmet nyújthatnak be akvakultúra termelő, feldolgozó, valamint akvakultúra termékeket forgalmazó mikro, kis- és középvállalkozások és természetes személyek.

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege - maximum 50 százalékos támogatási intenzitás mellett - minimum 1 millió forint.

A pályázatra elektronikus úton nyújthatók be a támogatási kérelmek 2017. április 20-tól 2017. május 22-ig.

Forrás: portfolio.hu

A pályázati felhívás itt elérhető!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

Pályázati Hírek TV


IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz 

.