solar panels 2836846 960 720

A fenntartható energiával foglalkozó európai innovációkat felkaroló InnoEnergy olyan startup vállalkozásokat szeretne támogatni, amelyek a villamosenergia-tárolás leginnovatívabb, legfenntarthatóbb módját alkalmazzák. A legjobb pályázó 100 000 euró díjazásban részesül.

A támogatni kívánt vállalkozások elsősorban az elektromos-energia tárolás területén a közlekedésre, a hálózatra, az elosztásra és mobil energiatárolásra vonatkozó újításokra fókuszálnak, illetve az energiahatékonyságot és a károsanyag-kibocsátás csökkentését tűzik ki célul.

A 15 legsikeresebb pályázó személyre szabott csomagot nyer, amely képzést, különböző szolgáltatásokat, vagy anyagi juttatásokat is tartalmazhat. A nyertes startup vállalkozás 100 000 eurót nyer. A szervezet tájékoztatása szerint a legjobb pályázók előtt megnyílik az ajtó egy több mint 385 partnercéget és üzleti szakembert számláló hálózathoz, amely egyes, állami finanszírozást biztosító szervek mellett magában foglalja az InnoEnergy európai kockázatitőke-befektető közösségét is. Az induló vállalkozások emellett vezetői tanácsokat és mentorálást is kaphatnak, valamint részt vehetnek európai, energetikával foglalkozó rendezvényeken.

Forrás: MTI

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.