radiator

Az Otthon Melege Programban hazai költségvetési forrásból meghirdetett, 2017. június 6-án megnyílt fűtéskorszerűsítési alprogramot óriási érdeklődés kíséri, 24 óra alatt több mint 3.500 pályázatot nyújtottak be mintegy 2 milliárd forintos támogatási igénnyel. A 3,5 milliárd forintos keretösszegből jelenleg még további 1,5 milliárd forint vissza nem térítendő támogatás a lakosság rendelkezésére áll.

A családi házak és társasházi lakások fűtéskorszerűsítéséhez támogatást biztosító alprogramban a kiíró továbbra is várja a pályázatokat elektronikus úton, az ügyfélkapun keresztül.

Az alprogram keretében a beruházással érintett családi házban vagy egyedi fűtési rendszerrel rendelkező társasházi lakásban tulajdonjoggal rendelkező természetes személyek igényelhetnek vissza nem térítendő támogatást új kondenzációs kazán beépítésére és a kiegészítő költségekhez (pl.: kéményátépítés, radiátorok cseréje, fűtési csőhálózat korszerűsítése). A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 40 százaléka, de legfeljebb 700 ezer forint.

A szén-dioxid kibocsátási egységek értékesítéséből származó bevételek terhére biztosított 3,5 milliárd forintos forrás várhatóan 6-9 ezer épület, lakás fűtési rendszerének korszerűsítéséhez járulhat hozzá. Az első napon benyújtott pályázatok alapján az átlagos támogatási igény 500 ezer forint körül alakult.

Forrás: kormany.hu

 

FIGYELEM! A Pályázati Hírek portál egy híroldal, nem a pályázatok kiírója, kezelője vagyunk. A portált üzemeltető NLC Tanácsadói Csoport Kft. foglalkozik pályázati tanácsadással és pályázatírással, de lakossági pályázatokat nem vállal, ezügyben nem tud tanácsot adni, kérjük ne keressenek bennünket lakossági pályázatok, így az Otthon Melege Program (lakásfelújítás, mosógépcsere stb.) ügyében!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.