napelempark kicsi

Összesen 30 milliárd forintos keret áll rendelkezésre a GINOP-8.4.1/B-16 KKV energia hitel című pályázaton, melyben 0%-os kamatozású kölcsön igénylése lehetséges. A kérelmeket mikro-, kis- és középvállalkozások nyújthatják be, akár úgy is, ha nem rendelkeznek egy teljes lezárt üzleti évvel. A felvehető kölcsön minimum 1, maximum 1000 millió forint, mely megújuló energiaforrások felhasználását célzó beruházásokra fordítható. Bővebb információ és ingyenes előminősítésre való jelentkezés alább!

A hitelprogram célja a finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó Mikro-, Kis- és Középvállalkozások versenyképességének növelése, korszerű termék- és szolgáltatásfejlesztési képességének megteremtése, valamint e képesség növelésének támogatása a külső finanszírozáshoz történő hozzáférés javítása révén. A hitelprogram Mikro-, Kis- és Középvállalkozások olyan, pénzügyi szempontból életképes és jövedelemtermelő beruházásait támogatja, amelyek megújuló energiaforrás (a szélenergia kivételével) felhasználásával hálózatra termelés céljából villamos energiát állítanak elő.

A projektet a Közép-Magyarország régión kívül bárhol meg lehet valósítani, valamint a közép-magyarországi régióban székhellyel rendelkező vállalkozás is pályázhat, amennyiben a fejlesztést máshol valósítja meg. 

Az igényelhető kölcsön minimum 1 millió, maximum 1000 millió forint közti összeg lehet, a teljes projekt legalább 10%-át szükséges önerőként igazolni. A kölcsön 0%-os kamatozású, nincs kezelési költsége, a kölcsön futamideje az eszköz a társasági adó törvény szerinti amotrizációjának végéig tarthat.

A pályázat részletei itt olvashatóak!

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.