napkollektor napelemek

A GINOP keretében megjelent a mikro-, kis és középvállalkozások megújuló energiaforrások felhasználását hiteltermékkel támogató felhívás. A hitelkérelem feltételeinek megfelelő projektek 1.000.000 Ft és 1 milliárd Ft közötti kedvező kamatozású kölcsönben részesülhetnek. A hitelkérelmek benyújtására 2017. február 28-tól lesz lehetőség.

Ingyenes előminősítési szolgáltatásunkra a cikk alján található űrlap kitöltésével lehet jelentkezni!

A hitelprogram keretében a Magyarország területén székhellyel, vagy az Európai Gazdasági Térség területén székhellyel és Magyarország területén fiókteleppel rendelkező mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak minősülő gazdasági társaság, egyéni vállalkozó, egyéni cég és szövetkezet. A hitelkérelem benyújtására olyan gazdasági társaságoknak is lehetőségük nyílik, akik az adott gazdasági éven belül kezdték meg működésüket.

A projekt megvalósítási helyszíne a kérelmező Budapesten és Pest megyén kívül elhelyezkedő bejegyzett székhelye, telephelye vagy fióktelepe lehet.

A kölcsön összegét az előkészítési és a megvalósítási költségekre, valamint az alábbi beruházási tevékenységekre lehet fordítani:
- ingatlanvásárlás;
- műtárgy, valamint a projekt szempontjából feltétlenül szükséges épület építési, kivitelezési költségei;
- új tárgyi eszköz beszerzése;
- immateriális javakra irányuló beruházás (önállóan nem, csak valamely másik beruházási tevékenységgel együtt támogatható).

A hitelkérelem feltételeinek megfelelő projektek 1.000.000 Ft és 1 milliárd Ft közötti kedvező kamatozású kölcsönben részesülhetnek. A hiteligénylőnek legalább a projekt elszámolható összköltségének 10%-át kitevő igazolt saját forrással kell rendelkeznie. A projekt keretében bevont ingatlan elszámolható költsége a saját forrás összegébe beszámítható.

A pályázati felhívás itt érhető el!

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.