happy kids boys small preview

Immáron 17. alkalommal hirdet műszerbeszerzési pályázatot a K&H pénzintézete.  A koronavírus járvány miatt kialakult helyzethez igazodva online felületen, Magyarországon még korábban nem használt innovatív eszközökre, eljárásokra nyújt támogatást kórházak, mentőállomások, gyermekmentő alapítványok, valamint gyermek, illetve vegyespraxisú háziorvosok számára. 

A 2020-as pályázati évben tervezetten 10-15 pályázó nyer, összesen legfeljebb bruttó 20 millió forint értékben. 

A vírusjárvány okán a folyamatosan változó eszköz- és ellátási igényekekkel nem könnyű tartani a lépést és az aktuális krízishelyzetben még nehezebb dolguk van kórházaknak és a szakembereknek. Mivel a piacon már létező technológiák reprodukálása egyszerűbb, mint az új, de hatékonyabb technológia fejlesztése, ezért a K&H pénzügyi intézete társadalomért vállalt felelőssége keretében célul tűzte ki a korszerű eszközök beszerzését, melynek esetében idén különös figyelmet kapnak a gyermekgyógyító intézetek. Az őszi K&H Gyógyvarázs műszerbeszerzési pályázattal nemcsak az elavult eszközök új berendezésekre való cseréjét teszik lehetővé, hanem innovatív eljárások támogatásával segítik elő a gyermekek gyorsabb és fájdalommentesebb gyógyulását.

A pályázaton részt vehet minden olyan egészségügyi szolgáltató (fekvő- és/vagy járóbeteg szakellátó vagy annak alapítványa), aki rendelkezik társadalombiztosítási szerződéssel gyermekgyógyító tevékenység végzésére. Emellett gyermek háziorvosok és vegyes praxisú háziorvosok is jelentkezhetnek. Az elnyerhető összeg egyrészről tartalmazza legfeljebb bruttó 10 millió forint értékben a pályázható gyermekgyógyászati eszközöket, segédeszközöket, berendezéseket. A nyertesek számára továbbá a kiíró egyenként maximum bruttó 4 millió forintig állja a pályázati anyagban jelölt eszközök és berendezések beszerzési költségeit, a pályázó által megjelölt helyről, az általa megadott gyártótól vagy forgalmazótól.

A pályázat benyújtására 2020. okt. 28-án 16 óráig van lehetőség.

Bővebb információ itt érhető el.

 

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.