tanulás

A pályázati felhívás célcsoportját azon kisgyermeket nevelő szülők alkotják, akik a támogatási kérelem benyújtásakor csecsemőgondozási díjban, gyermekgondozási díjban, gyermekgondozást segítő ellátásban, vagy gyermeknevelési támogatásban részesülnek. A felhívásra a Magyar Államkincstár, a KINCSINFO Nonprofit Kft. valamint az OFA Nonprofit Kft. nyújthat be támogatási kérelmet 2020. február 28-ig. 

A felhívás alapvető célja a kisgyermeket nevelő szülők képzésben való részvételének elősegítése, foglalkoztathatóságuk javítása, munkába való visszatérésük támogatása, ezáltal a munkaerő-tartalék aktiválása. Ezért kiemelt célcsoportot képeznek az alacsony iskolai végzettségű, vagy szakképzettséggel nem rendelkező kisgyermeket nevelő szülők, akik a projekt keretében ösztöndíjban részesülhetnek, amennyiben általános iskolai vagy középiskolai tanulmányaikat folytatják, vagy szakmai képzésben vesznek részt.

A projekt keretében megvalósítandó tevékenységek:
a) Projekt előkészítési tevékenységek (informatikai fejlesztések előkészítése, jogi előkészítő tevékenységek)
b) A projekt szakmai megvalósításához kapcsolódó tevékenységek (ösztöndíj folyósítása, képzések szervezése, mentori tevékenység biztosítása)
c) Projekt menedzsmenti feladatok ellátása
d) Könyvvizsgálat
Választható, önállóan nem támogatható tevékenységek:
a) Projekt menedzsmentjével kapcsolatos tevékenységek (projektmenedzsmenti feladatok ellátásához szükséges beszerzések, bérleti díjak)
b) Projekt megvalósításához szükséges egyéb tevékenységek (megvalósítással összefüggő kis értékű és tárgyi eszközök beszerzése, honlap fejlesztés)

Az igényelhető vissza nem térítendő támogatás összege maximum 3 milliárd Ft. A megítélhető támogatás a projekt elszámolható összes költségének maximum 100%-a.

A pályázati felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.