father and son 1449578042WFI

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány környvpályázatot hirdet, mely keretében a pályázók között 15 db Csendes apaforradalom című könyvet sorsolnak ki. A pályázatokat 2019. december 16-ig szükséges benyújtani.

 

 

 

A Perspektíva a Jövőért Alapítvány egyik kiemelt célja a családok segítése. Az aktuális pályázattal arra hívják fel a figyelmet, hogy az elmúlt generációk alatt az apa szerepe háttérbe szorult és szinte csak pénzkereső funkciót lát el a családban.

Az alapítvány az apaforradalom egyik úttörője, korábban is számos pályázatot hirdetett a témában. A 2019-es pályázat során az idén megjelent "Csendes apaforradalom" című könyvet lehet elnyerni. A könyv írója Léder László, az Apa Akadémia alapítója, aki azt mondja, hogy az apákat vissza kell csempészni a családokba, amely mind a gyermekek, mind az anyák és apák számára kívánatos és pozitív hatású lenne.

Kérelmet magyarországi lakóhellyel rendelkező, 18. életévét betöltő természetes személy nyújthat be. A pályázatokat 2019. december 16. 12:00-ig lehet beadni az alapítvány weboldalán, az eredményhirdetésre 2019. december 17. 12:00-ig kerül sor.

A pályázati felhívás itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.