travel

Az Európai Kulturális Alapítvány STEP utazási támogatása pályájuk kezdetén járó ígéretes művészeket és kulturális szakembereket segít abban, hogy az EU és az Unióval közvetlen határos szomszédos országok között utazva fejlesszék képességeiket. Az ösztöndíj összege legalább 250 euró, de legfeljebb 700 euró lehet.

 Az Európai Kulturális Alapítvány STEP utazási támogatása pályájuk kezdetén járó ígéretes művészeket és kulturális szakembereket segít abban, hogy az EU és az Unióval közvetlen határos szomszédos országok között utazva ismerkedjenek meg egymással, szemléletmódjukkal, nézeteikkel, illetve képességeiket fejlesztve új ihletet kapjanak munkájukhoz.

Az Európai Kulturális Alapítvány olyan projektek részére biztosít támogatást, amelyek összhangban vannak az alapítvány három vezérelvével, azaz: a művészetek és a kultúra révén „helyzetbe hozzák” az embereket, nyitott tudáshálózatot építenek ki, és összekötő kapcsot hoznak létre a kulturális szakpolitika és a gyakorlat között.

Az utazási támogatásra azok a 18 és 35 év közötti művészek és kulturális szakemberek pályázhatnak, akik az EU-tagországok vagy az Unióval szomszédos országok valamelyikének állampolgárai. Az Európai Kulturális Alap a művészi és kulturális önkifejezés számos formáját támogatja, köztük a következő tevékenységi területeket: zene, képzőművészet, színház, tánc, film- és dokumentumfilm-készítés, multimédia, fotózás, tervezés, divat és kulturális kapacitásépítés.

Az ösztöndíj összege legalább 250 euró, de legfeljebb 700 euró lehet.

Bővebb információ és letölthető pályázati adatlap itt érhető el.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.