lámpás

Ismét keresik Magyarország legjobb világítás tervezőit. A Világítástechnikai Társaság, a hazai világítási szakmát tömörítő országos szervezet idén is meghirdeti a Pro Lumine Innovatív világítás tervezője 2019 díjat 5 kategóriában. A díjak átadására a Lux et Color Vesprimiensis Konferencián kerül sor 2019. október 11-én Veszprémben.

A világítástechnika területén zajló technológiaváltás – amely a LED technológia rohamos elterjedéséhez kapcsolható - innovatív és energiatakarékos megoldásokra ad lehetőséget a szakterületen dolgozó tervezők, gyártók, forgalmazók és világítási berendezések kivitelezésével foglalkozók részére. Ennek támogatására a MEE Világítástechnikai Társaság (VTT), a Magyar Mérnöki Kamara Elektrotechnikai Tagozata (MMK-ELT) és a Magyar Világítástechnikáért Alapítvány (MVA) meghirdeti a PRO LUMINE díját a megvalósított, legszínvonalasabb innovatív világítási berendezések elismerésére.

A pályázaton alkotók, alkotó csoportok (tervezők, kivitelezők, gyártók, forgalmazók) vehetnek részt 2018. és 2019. években kivitelezett világítási berendezésekkel. A pályázónak, vagy alkotói csoportok esetén legalább egy főnek:
- elektromos tervezői jogosultsággal,
- a Magyar Mérnöki Kamara tagsággal,
- a MEE, vagy a MEE Világítástechnikai Társaság tagsággal kell rendelkeznie.
A csoportnak tagja kell, legyen a pályázat tárgyát képező világítás felelős tervezője is.

A pályázat az alábbi kategóriákban kerül kiírásra:
- funkcionális világítás
- díszvilágítás
- közösségi létesítmény világítás
- sportvilágítás
- látvány világítás
A pályázatok elbírálása két fordulóban történik.

Minden kategóriában egy díj kerülhet kiadásra. Abban az esetben, ha az 1. fordulóból továbbjutott pályaművek között az adott kategóriában nincs a zsűri által „díjazásra” érdemesnek ítélt pályázat, akkor az érintett kategóriában nem ítélik oda a „díjat”.

A „díjak ”átadására az MVA és VTT közös rendezvényén, a Lux et Color Vesprimiensis Konferencián kerül sor 2019. október 11-én Veszprémben, amelyre a Díjazottak meghívást kapnak.

Bővebb információ és a részletes pályázati felhívás elérhető itt.

 

Pályázat keresés

Facebook közösségünk

IOS és Android alkalmazás

palyazatihirek mobilapp honlap 300x500

ANDROID: TÖLTSE LE ITT!

IOS (iPHONE, iPAD): TÖLTSE LE ITT!

Egyedülálló funkciók, azonnali értesítések

szechenyi 2020 logo allo 260x260

Partnereink

.  

topcegalapitas hu logo

 

 

  Cegkivonatmost logo  

1

 

Add a Startlaphoz



 

.